Stales Consultancy
Interim Management & Business Consulting
Alstone Garden Design

     

Mijn naam is Janice Hendriks ik ben een professioneel tuinontwerper met een affiniteit voor het algehele design proces. Sinds 1999 werk ik als enthousiast en onafhankelijk ontwerper aan opdrachten in binnen en buitenland. Ik werk met een eigentijdse visie op vormgeving en traditioneel design.  

Als vakkundig ontwerper werk ik graag nauw samen met mijn cliënten. Uw specifieke ideeën vertaal ik in een esthetisch verantwoorde tuinindeling. Ik werk op zorgvuldige wijze om een lijnenspel weer te geven van de unieke elementen in uw tuin en haar omgeving. Creativiteit, vakkennis, humor, Engelse invloed en flexibiliteit zijn een aantal kenmerken die horen bij Alstone Garden Design. Met nauwkeurige aandacht voor vorm, kleur en licht van de toegepaste materialen creëer ik voor u een tuinontwerp met een unieke uitstraling in de door u gewenste stijl. Met trots lever ik u ambachtelijke kwaliteit. Met andere woorden: u krijgt van mij met de hand vervaardigde originele ontwerpen op maat.    

Wilt u meer weten, neem dan gerust contact met mij op voor het maken van een geheel vrijblijvende afspraak via alstone@stales.nl of bel 06-21402520